დარიჩინიანი ფუნთუშები

შემადგენლობა:

გულსართისთვის:  

მომზადება:

თბილ წყალში შევურიოთ საფუარი და 1 ს.კ შაქარი, გადავდოთ ცალკე.  ცალკე ჯამში მოვათავსოთ რძე, გამდნარი

კარაქი, კვერცხი , ვანილის ექსტრაქტი, შაქარი და ავთქვიფოთ კარგად.  დავამატოთ საფუარი, ფქვილი, მარილი.

კარგად ავთქვიფოთ. მიღებული ცომი, მოვათავსოთ ზეთწასმულ ჯამში, დავაფაროთ კულინარიული პარკი

და გავაჩეროთ 2სთ.  ცომი რომ ამოფუვდება. გადმოვიტანოთ ფქვილიან ზედაპირზე, გავაბრტყელოთ.

წავუსვათ გამდნარი კარაქი, შემდეგ მოვაყაროთ ყავისფერი შაქრის, შაქრის და დარიჩინის ნაზავი. გავახვიოთ

რულეტისებურად.  დავჭრათ და  დავაწყოთ ცხიმწასმულ საცხობ ფორმაზე.

შევდოთ ღუმელში 180 გრადუსზე დაახლოებით 30-35 წუთი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხაჭოს ხინკალი