გულიაში ხორცით და პომიდვრით

შემადგენლობა:

მომზადება:

დაჭერით ხორცი კუბებად. გააცხელეთ ცხიმი დადააწითლეთ ხორცი კუბები. გაფცქვენით ხახვი, წვრილად

დაჭერით და დაამატეთ ხორცს. შეაზავეთ მარილით, პილპილით, სუნელებით. დაამატეთ ხორცს

პომიდვრის წვენი და 375 მლ ადუღებული წყალი. დაამატეთ პომიოდრი და 1-2 საათით შუშეთ. დროდადრო

ამატეთ წყალი ( თუ დასჭირდა). გახსენით ფქვილი ცოტაოდენ ცივ წყალში და დაამატეთ სოუსს,რომ

შესქელდეს. შეაზავეთ გემოვნებით-მარილით, პილპილით, ტაბასკოს სოუსით.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი