გულიაში გარგარით

ხორცის კერძი გარგარით ! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

დაჭერით ხორცი 3 სმ-იან კუბებად. გაასუფთავეთ და დაჭერით ხახვი. გააცხელეთ კარაქი, შებრაწეთ ხორცი

და ხახვი. შეაზავეთ მარილით და პილპილით, დაამატეთ თეთრი ღვინო, მწვანე წიწაკა  და 250 მლ წყალი.

45 წუთი ხარშრთ ნელ ცეცხლზე.

ამოიღეთ გარგარი, ნახევარი პიურესავით გაქენით, დანარჩენი კი შუაზე დაჭერით. გადმოდგმამდე 15

წუთით ადრე დაამატეთ გარგარი არაჟანთან ერთად. შეაზავეთ მარილიღ, პილპილით და დარიჩინით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ქათამი კარტოფილით

ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი