გრილიაჟი

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

ქვაბში ჩავასხათ თაფლი, შაქრის ფხვნილი, 2ს.კ კაკაო, წვრილად დაჭრილი ნიგოზი. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და მოვხარშოთ 10-15 წუთი  და განუწყვეტლივ ვურიოთ. ცეცხლიდან გადავდგათ, დავუმატოთ ლიმნის წვენი, კარაქი, კარგად ავურიოთ და 1.5-2 საათით შევდოთ მაცივარში. შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან, ჩაის კოვზით ბურთულები გავაკეთოთ და ისვ შევდოთ მაცივარში. შოკოლადი გავადნოთ. თითოეული ბურთულა ჩხირით ამოვავლოთ შოკოლადში, ამოვიღოთ და გავაციოთ. შეგვიძლია გავიმეოროთ რამდენიმეჯერ.

გრილიაჟი
1.5 (30%) 2 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ვაშლი ლიქიორით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი