გრილზე შემწვარი ღორის კატლეტები

გრილზე შემწვარი ხორცი უგემრიელესია!

შემადგენლობა:

მომზადება:

მარინადის გასაკეთებლად ერთმანეთს შეურიეთ ზეთი, ლიმონის წვეთი, წვრილად დაჭრილი ნიორი,

პილპილის მარცვლები, ვორცესტერის და ტაბასკოს სოუის რამდენიმე წვეთი. ხორცი 30 წუთით

ჩაამუჟუჟეთ ამ მარინადში, დროდადრო მოურიეთ. შემდეგ ამოიღეთ და შეწვით გრილზე ყოველი

მხრიდან 10 წუთის განავლობაში. დაბეგვილი ხორცი შეაზავეთ მარილით, პილპილით და სუფრაზე

მიიტანეთ მდოგვთან ერთად.

გრილზე შემწვარი ღორის კატლეტები
5 (100%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

ჭარხლის კატლეტები



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი