გოზინაყი

შემადგენლობა:

მომზადება:

თაფლი და შაქარი ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში. ჩავყაროთ თხლად და გრძლად დაჭრილი

თეთრი ნიგოზი და ვადუღოთ 15 წუღი. გამზადებული გოზინაყი გადმოვიღოთ სწორ ცივი წყლით დანამულ

თეფშებზე, კოვზით გადავასწოროთ ზედაპირი, გავაციოთ და დავჭრათ სასურველ ფორმებად.

გოზინაყი
4.33 (86.67%) 6 votes





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. ანასტასია says:

    გოზინაყი არ კეთდება ასე)

დატოვეთ კომენტარი