გამომცხვარი ხორცი

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ხორცს თხლად დავჭრით და ცოტათი დავბეგვავთ. ჯამში ჩავდებთ, ზემოდან პილპილსა და მარილს მოვაყრით, ლიმონს დავაწურავთ და ცოტა ხანი ასე გავაჩერებთ. შემდეგ ამ ხორცს ტაფაზე დავალაგებთ, ზემოდან ალყა-ალყა დაჭრილ ხახვს, თხლად დაჭრილ ყველს და ქინძს დავალაგებთ. მაიონეზს გადავუსვამთ და აირღუმელში შევდგამთ. იქ დაახლოებით ორმოცი წუთის განმავლობაში უნდა გავაჩეროთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ტოლმა ვაზის ფოთოლში



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი