გამომცხვარი ტოლმა

შემადგენლობა:

მომზადება:

კომბოსტოს ფოთლები მოვთუთქოთ მარილიან წყალში  8-10 წუთი და მოვაჭრათ მაგარი ადგილები. ხბოს ხორცი

ორჯერ გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში და მოვშუშოთ კარაქში. დავუამტოთ 1 ს.კ წყალი,მოხარშული ბრინჯი,

წვრილად დაჭრილი მწვანილი და ხახვი, ჩავახალოთ კვერცხი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად ამოვურიოთ.

ფარში მოვათავსოთ კომბოსტოს ფოთოლში და გადავახვიოთ. ჩავაწყოთ ქვაბში, მოვასხათ ცოტაოდენი წყალში

გახსნილი არაჟანი და შევდგათ ღუმელში 30 წუთით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

გულიაში ქათმის ხორცით