გამომცხვარი ბადრიჯანი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბადრიჯანი კარგად გარეცხეთ და გამოაცხვეთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე. გამომცხვარ

ბადრიჯანს გააცალეთ კანი და დაჭერით წვრილად. ზეთიან ტაფაზე მოათავსეთ წვრილად

დაჭრილი ხახვი და ურიეთ სანამ არ შეყავისფერდება. დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ბადრიჯანი,

კარგად ამოურიეთ. დაუმატეთ მარილი,პილპილი-გემოვნებით და ბოლოს დაუმატეთ დაბლენდერებული

პომიდორი, კარგად აურიეთ და გააჩერეთ 10-15 წუთი დაბალ ცეცხლზე.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მოცვის მურაბა