ბურბუშელა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ავთქვიფოთ კვერცხი და თანდადათანობით დავუმატოთ ყველა კომპონენტი. მოვზილოთ მაგარი ცომი. გავაბრტყელოთ ძალიან თხლად 2-3მმ. დავჭრათ ფიგურულ ფორმემად და გამოვაცხოთ წინასწარ გაცხელებულ ზეთში. შეგიძლიათ მისცეთ ვარდის, მარყუჟის, ბურბუშელას ფორმები. კარგად დაბრაწეთ, დააწყვეთ ხელსახოცზე-ზედმეტი ცხიმის მოსაშორებლად და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.

ბურბუშელა
1.5 (30%) 2 votes



წაიკითხეთ სხვაც

მანდარინი შოკოლადში



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი