ბუჟენინა

მასალა:

მომზადება:

ჩამოთვლილი სანელებლები მოათავსეთ ჯამში, დაამატეთ ზეთი, ნელნელა ასხით თბილი წყალი და აურიეთ 

ერთმანეთში, საშუალო სისქის მასის მიღებამდე. ღორის სუკი თანაბარი სიგრძისა და სისქის წკელებად დაჭერით. 

თითოეულ წკეპლას წაუსვით თხლად სანელებლების ნაზავი. დაალაგეთ სუკის წკეპლები ერთმანეთზე ისე, 

რათა მიიღოს საშუალო სისქის ძეხვის ფორმა. გადაახვიეთ კანაფი, რომ არ დაიშალოს. 

ირგვლივ სქლად წაუსვით სანელებლების ნაზავი, შეუხვიეთ ფოლგაში ჰერმეტულად და შედგით ღუმელში 

დაბალ ტემპერატურაზე. გამზადებულ ბუჟეჟინას მოხსენით კანაფი და დაჭერით როგორც ძეხვი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის ბურთულები ყველით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი