ბულგარული წიწაკა ლიმონით

შემადგენლობა:

მომზადება:

სხვადასხვა ფერის ბულგარული წიწაკა დავჭრათ სიგრძეზე. ამოვაცალოთ გულები, დავაწყოთ

ქურის ტაფაზე,შევდგათ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და შევწვათ. მზა ბულგარული

წიწაკები გავაციოთ და ფრთხილად მოვაშოროთ კანი. შეწვის დროს გამოყოფილი წვენი შევურიოთ

1 ლიმონის წვენს. ნიორი დავჭრათ წვრილად. შემწვარი წიწაკები გადავიტანოთ თეფშზე,

მოვაყაროთ მრილი,პილპილი,მოვასხათ ლიმონის წვენი,ზეთი, შევფუთოთ და შევდგათ

მაცივარში 40 წთ.

ბულგარული წიწაკა ლიმონით
1.5 (30%) 2 votes





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი