ბრიუსელის კომბოსტო კარის სოუსში

 ეს უგემრიელესი, სამარხვო კერძი სწრაფად მზადდება. დაგვჭირდება ინდური სანელებელი კარი, 

რომლის შემადგენლობაშიც მრვალი ინგრედიენტი შედის.

შემადგენლობა:

მომზადება:

კომბოსტო მოვათავსოთ მდუღარე მარილიან წყალში და 5 წუთი ვადუღოთ, შემდეგ გადავწუროთ.

ხახვი მსხვილად დავჭრათ და ზეთწასმულ ტაფაზე ვშუშოთ 1-2 წუთი, შმდეგ მოვაყაროთ მწიკვი შაქარი

და მარილი, კომბოსტო დავუმატოთ და განვაგრძოთ მზადება.

2-3 წუთში კომბოსტოს დავუმატოთ ცოტაოდენ წყალში გასნილი მაიონეზი, მარილი და კარის ფხვნილი.

თუ მასა  სქელი იქნება, ცოტაოდენი წყალი კიდევ დავუმატოთ, სანამ ჩვენთვის სასურველ კონსისტენციას

მივიღებთ.

როდესაც მასა დუღილს დაიწყებს, გადმოვდგათ ცეცხლიდან.

ეს კერძი შეგვიძლია მივირთვათ როგორც ცხელი, ასვე ცივი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

სოიოს ტოლმა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი