ბრინჯი პომიდვრის სოუსით

შემადგენლობა:

მომზადება;

ბრინჯს დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ 10-15 წთ. კანგაცლილი პომიდორი დავაქუცმაცოთ

ბლენდერში. ქვაბში ჩავასხათ ზეთი და ჩავყაროთ გადაწურული ბრინჯი, მოვასხათ პომიდვრის

სოუსი, მოვშუშოთ 3-4 წუთი, დავასხათ ცხელი წყალი, ჩავაგდოთ ბულიონის კუბიკი. მოვაყაროთ

მარილი და ვადუღოთ მაღალ ცეცხლზე 3 წუთი. დავუწიოთ ცეცხლს და მოვამზადოთ კერძი

ნელ ცეცხზე 10-15 წთ.

ბრინჯი პომიდვრის სოუსით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის რულეტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი