ბრინჯის სუპი ხორცით

შემადგენლობა:

მომზადება:

გააცხელეთ ზეთი ქვაბში და მოხრაკეთ ფარში. ყურადღება მიაქციეთ, რომ ხორცი იყოს კარგად გატარებული

და არ შეგყვეთ ხორცის მოზრდილი ნაჭრები. გაფცქვენით ხახვი და დაჭერით წვრილად. დაუამტეთ

ხორცს. შეკაზმეთ მარილით, პილპილით,წიწაკითა და ბაზილიკით. დაუმატეთ ბრინჯი და ბულიონი.

დაახურეთ ქვაბს თავსახური და ადუღეთ 20-25 წუთი.

დაუმატეთ ლობიო უკვე მოხარშულ და გამზადებულ ბრინჯს. გააცხელეთ ერთად და შეკაზმეთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ფარშირებული ბადრიჯანი