ბოსტნეულის სუპი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ვთლით, ვრეცხავთ და ვჭრით ბოსტნეულს. ვადნობთ კარაქს ქვაბში და ვამატებთ ბოსტნეულს,

ვდგამთ დაბალ ცეცხლზე. ყოველ 4–5 წუთში ვუმატებთ ცეცხლს ალს. ვუმატებთ მარილს,

პილპილის და ვასხვამთ 1 ლიტრ ცხელ წყალს. ვხარშავთ და ვაჩერებთ 25 წთ. ვჭრით ოხრახუშს

წვრილად და ვაყრით წვნიანს, სანამ მივირთმევთ ვამატებთ ერთ სუფრის კოვზ ნაღებს.

შეაფასეთ გვერდი