ბოსტნეულის ბორშჩი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

ჭარხალი დავჭრათ ძალზე წვრილად,ჩავყართ ქვაბში, დავასხათ წყალი, რომელშიაც წინდაწინ გარეული იქნება ლიმონის სიმჟავე მოვაყაროთ ცოტაოდენი მარილი, ჩავუმატოთ 10-15 გრ კარაქი და მოვშუშოთ ნელ ცეცხლზე. შემდეგ ამავე ქვაბში ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი სხვა ბოსტნეული, დავასხათ 3 ჩ.ჭ წყალი, მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. უკვე დამზადებულ ბორჩში ჩავასხათ. პომიდვრის წვენი, მოვასხათ არაჟანი და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ნიგვზიანი ხარჩო



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი