ბეზე

გემრიელი და ხრაშუნა ბეზეს რეცეპტი.! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

ცილები გათქვიფეთ მიქსერის მაღალ სიჩქარეზე თეთრი მასის მიღებამდე ,თანდათანობით შეათქვიფეთ შაქარი თითო სადილის კოვზით თან ვაგრძელებთ თქვეფას. შაქარი,რომ კარგად გაითქვიფება და გამოვა პრიალა ბეზე დაუმატოდ სახამებელი. გადმოვიღოთ გადავიტანოდ კულინარიულ პარკში. თუნუქის ფურცელს დაუფინოთ პერგამენტის ქაღალდი და ამაზე დავსვათ ბეზე.
აცხვეთ 110 გრადუსზე 1საათი 40 წთ. გამორთეთ ღუმელი, კარი ოდნავ გამოაღეთ და მთელი ღამე გასაშრობად დატოვეთ. ასე გამომცხვარი ბეზეები თუნუქის თავდახუურულ ყუთში რამდენიმე კვირა შეინახედა და შეიგიძლიათ ტორტის ან დესერტის მოსართავად გამოიყენოთ

ბეზე
5 (100%) 4 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ფელამუში

ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი