ბეზე

შემადგენლობა:

მომზადება:

გათქვიფეთ კვერცხის ცილა ჰაეროვანი მასის მიღებამდე კარგად. ნელ-ნელა შევათქვიფოთ შაქარი ან შაქრის პუდრა.

ვთქვიფოთ კარგად. შემეგ მიღებული მასა კოვზით ან ტორტის სართავის მეშვეობით მოვათავსოთ კარაქწასმულ

და ფქვილმოყრილ საცხობ ფირფიტაზე. შევდოთ ღუმელში და აცხვეთ დაახლოებით 2  საათის განმავლობაში.

ბეზე
1.8 (36%) 10 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ორცხობილები ჯემით ( ვიდეო)



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. mari says:

    madloba rom aseti namcxvrebze gaqvt receptebi

დატოვეთ კომენტარი