ბეზეს ტორტი

გემრიელი ტორტის რეცეპტი..! 

მომზადება:

ათქვიფეთ 5 ც კვერცხის ცილა გათეთრებამდე, დაუმატეთ 1 ჭიქა შაქარი, გაიყვანეთ ცხიმწასმულ და ფქვილ

მოყრილ საცხობ ფირფიტაზე. ასეთივე შემადგენლობით მოამზადეთ მეორე ცალით და მოათავსეთ მეორე

საცხობ ფირფიტაზე.

გამოაცხვეთ ღუმელში ძალინა დაბალ ცეცხლზე, კარები დატოცეთ შეღებული. აცხვეთ 2 საათი, გამოიღეთ,

ჩამოაჭერით ნაპირები. თავსა და გვერდებზე წაუსვით კრემი, დადეთ ერთმანთზე, გააფორმეთ ჩამონაჭრელებით,

კრემით და გახეხილი შოკოლადით.

კრემი:

ათქვიფეთ 5 ც კვერცხის გული 1 ჭიქა შაქართან ერთად, შეურიეთ 1 ჭიქა პურის ფქვილი, დაასხით 3 ჭიქა

რძე, კარგად აურიეთ, დადგით დაბალ ცეცხლზე, ხშირად ამოურიეთ, შუშეთ 15-20 წთ. დაუმატეთ ვანილი.

ამოიყვანეთ 200 გე კარაქი და შეურიეთ გაციებულ კრემს.

ბეზეს ტორტი

3 (60%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კრემი ''რაფაელო''





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი