ბაქლავა

შემადგენლობა:

მომზადება:

თბილ წყალში გახსნილი საფუარით და ფქვილით მოვზილოთ ცომი. გადმოვიღოთ მაგიდაზე და დავტოვოთ

30 წუთი. ნუში გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქნაში, დავუამროთ შაქარი და დარიჩინი. ცომი გავაბრტყელოთ ძალიან

თხლად და წავუსვათ ოთახის ტემპერატურაზე დარბილებული კარაქი, გადავკეცოთ და კიდევ წავუსვათ კარაქი,

ყოველ მეორე გადაკეცვაზე ცომს მოვაყაროთ გულსართი. ფახლავა გადავიტანოთ ცხიმიან ქურის ტაფაზე,

ზემოდან წავუსვათ კვერცხის გული, დავჭრათ რომბებად, შევდგათ ღუმელში და გამოვაცხოთ 10-15 წუთი

200 გრადუს ტემპერატურაზე.

ბაქლავა
1 (20%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

ატმის ბლამანჟე



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი