ბატკნის ხორცი ზეთისხილით

შემადგენლობა:

მომზადება:

შეზავეთ ბატკნის ხორცი მარილით და პილპილით, დააწითლეთ ზეთში. შემდეგ გადმოიღეთ და

თბილად შეინახეთ. 4 ცალი ზეთისხილი მოსართავად მოიროვეთ. დანარჩენი ჩაუშვით ქვაბში,

ხორცის წვენში. დასრისეთ უხეშად და დატოვეთ, რომ იდუღოს რამდენიმე წუთით.

ხორცს მოასხით ზეთისხილის სოუსი და მორთეთ გადანახული მთხლიანი ზეთისხილის

მარცვლებით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ყველი ლუდიან ცომში



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი