ბატი კვერცხით

შემადგენლობა:

მომზადება:

საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრებად დავჭრათ, გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დადგათ ცეცხლზე და

ვხრაკოთ, სანამ თავის ქონს არ გამოუშვებს. ჩავყაროთ ქვაბში წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოშუშვისთანავე

დავასხათ იმდენი წყალი, რომ შიგთავსი დაიფაროს. როცა მზად იქნება, დავაყაროთ მარილი, ჩავახალოთ

კარგათ გათქვეფილი კვერცხები და ხარშვის დასრულებისას გადმოვდგათ ცეცხლიდან.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

კლასიკური ლაზანიე

ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი