ბაჟე

სუფრაზე ბაჟე შეგიძლიათ მიიტანოთ მჭადთან, ღომთან ან ელარჯთან ერთად.

შემადგენლობა:

მომზადება:

ნიგოზი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში და ხელით ზილეთ, რომ ზეთი გამოადინოთ. ზეთი

გადაიტანეთ ცალკე ჭურჭელში. ნიორი, სუნელები და მარილი დანაყეთ და შეურიეთ ნიგოზს.

დაასხით გადადუღებული და გაგრილებული წყალი იმ ოდენობით, რომ ფაფისებული მასა

მიიღოთ. ბაჟე ჩაასხით ღრმა ჭურჭელში და ზემოდან მოასხით თავისივე ზეთი.

ბაჟე
3.33 (66.67%) 6 votes



წაიკითხეთ სხვაც

მარწყვის ჯემი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი