ბადრიჯნის ხიზილალა

მომზადება:

200 გრ ხახვი და 150 გრ მწვანილი მოშუშეთ ზეთში.

1.5 გკ კანგაცლილი ბადრიჯანი გაატარეთ ხორცსაკეპში და ისიც მოშუშეთ.

მოშუშეთ აგრეთვე ხორცსაკეპში გატარებული 300 გრ ბულგარული პილპილი და

500 გრ პომიდორი. ყველაფერი აურიეთ ერთმანეთში. გააგრძელეთ

მოშუშვა 10-15 წთ.

ბადრიჯნის ხიზილალა
3.8 (76%) 15 votes



წაიკითხეთ სხვაც

სოკოს სალათი სიმინდით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი