ბადრიჯნის მურაბა

შემადგენლობა:

მომზადება:

სასურველია ძალიან პატარა ბადრიჯნები, ან ბადრიჯნის ყუნწუდან შუამდე ნაწილი, რომელიც შეიძლენა დავჭღათ სასურველ ფორმაზე და ზომაზე.

გათალეთ ბადრიჯანი, თუ პატარაა დაჩხვლიტეთ,დასაჭრელ ბადრიჯანს არ სჭირდენა დაჩხვლეტა, დაჭერით. ჩაყარეთ კირიან წყალში 3-4 საათი, ისე, რომ მას წყალი ფარავდეს, დროდადრო ურეით ხის კოვხით. ამოიღეთ კირიანი წყლიდან და კარგად გარეცხეთ გამდინარე წყალში, ჩაყარეთ ცივ წყალში და დატოვეთ 30 წუთი. გადაიღეთ საწურზე.

ბადრიჯნის მურაბა

4 (80%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მარწყვის კომპოტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი