ატმის ჯემი

შემადგენლობა:

მომზადება:

კანგაცლილი და კურკაამოცლილი ატამი დავჭრათ ერთნაირი სიდიდს ნაჭრებად, მოვათავსოთ ტაშტში,

დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავახუროთ სახურავი და გავაცეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე.

როცა ადუღებას დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ,

ვიდრე მზად არ იქნება.

ატმის ჯემი
3 (60%) 4 votes



წაიკითხეთ სხვაც

კექსი ირლანდიურად ( ვიდეო)

ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი