ატმის ნამცხვარი

გთავაზობთ ატმის ნამცხვრის მომზადების ერთ-ერთ რეცეპტს! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი. ატამი გათალეთ, შუაზე გაჭერით და გამოაცალეთ კურკა.
  2. ფქვილის, კარაქის, შაქრისა და კვერცხის გულისგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, ჩადეთ ფორმაში და ხელით გადაასწორეთ.
  3. პუდინგის კრემი რძესთან ერთად ათქვიფეთ პაკეტზე მითითებული რეცეპტის მიხედვით. კრემი წაუსვით ცომს და ზემოდან ატმის ნაჭრები მოაწყვეთ. აცხვეთ ღუმელში 200 გრადუსზე 55 წთ.

ატმის ნამცხვარი
3 (60%) 2 votes



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი