ატამი პიტნით

შემადგენლობა:

მომზადება:

მწიფე ატამს გავაცალოთ კანი, მოვაშოროთ კურკა და დავჭრათ პატარა კუბიკებგად. ავადუღოთ შაქარი და წყალი, რომ მივიღოთ სიროფი. ჩავყაროთ მზა სიროფში დაჭრილი ატამი, დავუმატოთ ფორთოხლის წვნენი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში. გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, გავაციოთ და მოვაყაროთ წვრილად დაწღილი პიტნა.

ატამი პიტნით
5 (100%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

სასარგებლო სასმელი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი