ატამი პიტნით

უგემრიელესი დესერტი..!

შემადგენლობა:

მომზადება:

მწიფე ატამს გავაცალოთ კანი, მოვაშოროთ კურკა და დავჭრათ პატარა კუბიკებგად. ავადუღოთ შაქარი და წყალი, რომ მივიღოთ სიროფი. ჩავყაროთ მზა სიროფში დაჭრილი ატამი, დავუმატოთ ფორთოხლის წვნენი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში. გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, გავაციოთ და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი პიტნა.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

გოგრის პუდინგი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი