ანანასის ღვეზელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ანანასის რგოლები გადავწუროთ. ამოვავლოთ სახამებელში. ცომი გავაბრტყელოთ, გავყოთ თხელ ფენებად და შემოვახვიოთ ანანასის ფენებს. ზემოდან მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, ღვეზელები დავალაგოთ ტაფაში და გამოვაცხოთ 25-30 წუთის განმავლობაში 200 გრადუსის ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში.

ანანასის ღვეზელი

1 (20%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სადღესასწაულო პური





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი