ალუბლის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. ფორმას წაუსვით ცხიმი. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. ალუბალი გარეცხეთ და გამოაცალეთ კურკა.
  2. გაადნეთ კარაქი. კვრცხი და შაქარი ათქვიფეთ კრემისებრი მასის მიღებამდე, შეურიეთ ფქვილი, ნუში და გამდნარი კარაქი.
  3. ცომი ჩაასხით ფორმაში. ზემოდან მოაწყვეთ ალუბალი.შAქარი პუდრას შეურიეთ თხლად დაჭრილი ნუში.
  4. აცხვეთ 15 წთ. შემდეგ ნამცხვარზე შAქარიანი ნუში გაანაწილეთ და აცხვეთ კიდევ 15 წთ. მიირთვით თბილი, ნაყინთან ან ათქვეფილ ნაღებთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი