ალადიკები

შემადგენლობა:

მომზადება:

ორი ცალი კვერცხი გავთქვიფოთ ნახევარ ჭიქა შაქართან ერთად. ნახევარ ლიტრა მაწონს დავამატოთ ერთი ჩ.კ

სოდა. ავურიოთ და  ჩავასხათ  კვერცხიან მასაში. შემდეგ დავუმატოთ მწიკვი მარილი, ვანილი და იმდენი

ფქვილი, რომ არაჟნის სისქის მასა მივიღოთ. კარგად ვურიოთ, ფქვილი ბოლომდე უნდა გაიხსნას.

ბოლოს სურვილისამებრ ჩავახეხოთ ერთი ცალი ვაშლი. ისევ ამოვურიოთ და შევწვათ  ზეთიან ტაფაზე, ორივე

მხრიდან. როდესაც შეიწვება, მოვაფრქვიოთ შაქრის პუდრა.

ალადიკები
5 (100%) 2 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ხაჭოს ღვეზელი



ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. ელიზა says:

    ბანანი რიმ დავუმატო სჰეიდზლება?

დატოვეთ კომენტარი